Deze verhalende cabaretier is zeer persoonlijk en 
brengt wederom een boeiende mix van veel humor en diepgang.

Reacties op cabaretshow 'Rugzak'

“Een ‘Must See’! Zondag ben ik bij de cabaret-show RUGZAK geweest, cabaret zoals cabaret bedoeld is. Wat een fantastische show met diepgang en humor, mijn hart werd geraakt, mijn innerlijke wereld getoetst aan de werkelijkheid, gedichten werden voorgedragen die regelrecht door mijn ziel gingen en mijn lachspieren getraind. Zo knap om de essentie van LIEFDE met humor te verwoorden, uit te beelden, te bezingen, over te dragen en tot in iedere cel te laten voelen. Ik heb genoten en gun dit iedereen!” 

Liesbeth

“Prachtige show; mijn complimenten; dank je! Heel knap en goed. En persoonlijk. Ik ben naar de show gegaan vanwege de prachtige recensie ‘mijn hart werd geraakt’ e.d. die ik op een fiche las. Mijn normen t.a.v. zowel humor als diepgang zijn vrij hoog: ik vind niet snel iets grappig en word niet snel geraakt. En ik moet zeggen: de gedichten raakten inderdaad mijn ziel. Zo erg, dat ik nog na wilde genieten voordat de show weer verder ging. Prachtig dus. Ook de humor en diepgang waren mooi en goed”. 

Corinne

“Afgelopen zondag ben ik naar je show ’Rugzak’ komen kijken mooie Robert. Ik heb genoten! Zo eerlijk, open, puur en mijn/onze neus op de feiten drukkend vertel jij je verhaal. Door de tijd heen. Door barrières heen. Een reis naar het hart. Exactly what I like.


Eindelijk een cabaret show over (in mijn optiek) het werkelijke leven zoals velen van ons het ervaren. Mét humor want dat maakt alles lichter. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen om te gaan kijken. Dat gevoel had ik al tijdens de show. Een gevoel van: ‘Dít mag gedeeld worden. Dit mag gezien worden.’


Een twee uur durende (lach) therapie sessie waarin de bezoeker mag ontvangen. Inzichten mag krijgen of bevestiging. Maar dan leuk. Het was een fantastische middag. Dankjewel Robert en Anke. Jullie sprankelen en brengen het beste in elkaar en ons allemaal naar boven.”
Sofie

SHOW: Informatie over cabaretshow ‘Rugzak’

 

SPEELLIJST: Cabaretshow ‘Rugzak’

 

Seizoen 2019-2020

Datum - plaats - locatie

Voor alle overige optredens in maart, april, mei en juni worden nieuwe data gezocht. Zodra die bekend zijn, komen ze hier te staan. 

MEDIA

Eerdere shows

  • Op Zoek Naar Robert (2015/2016)

  • Het Zwarte Schaap (2010/2011)

  • Glashelder (2009/2010)

  • Weltrusten Nederland (2008/2009)

  • Vanaf de andere kant (2007/2008)

 

Robert Derksen was als side-kick bij diverse radioprogramma’s te horen, als acteur meerdere keren te zien op tv, maar is vooral te ervaren als cabaretier. Robert is ontwapenend en voelt zich duidelijk thuis op het podium. De verhalende cabaretier Robert Derksen staat garant voor veel humor, diepgang en prachtige gedichten. Hij wordt geprezen om zijn eigenheid en pure, unieke stijl op het podium. Na het zien van zijn nieuwe cabaretshow Rugzak wil je nog maar één ding:  Je rugzak, die vol zit met meningen van anderen, achter je laten en je eigen hart gaan volgen!

 

Kijkwijzer: Deze voorstelling is zeer geschikt voor mensen die meer willen dan heel hard lachen.

Robert Derksen speelde onder andere in:

De Leidse Schouwburg in Leiden, het Oude Luxor theater in Rotterdam, Lux in Nijmegen, Concordia te Enschede,,  het Werftheater in Utrecht, theater PePijn in Den Haag, La bonbonniere in Maastricht, de Groningse Schouwburg in Groningen en in vele andere theaters in Nederland. Hij stond op diverse (cabaret)festivals, comedy-avonden en middelbare scholen en hij gaf diverse huiskamervoorstellingen.

Een gedicht uit de show

Kun je accepteren dat je perfect bent hoe je bent

dat je hier bent om te leren en in alles wordt gekend

Kun je accepteren dat je niet alles hoeft te kunnen

dat je hier bent om te leren en je jezelf dat mag gunnen

Kun je accepteren dat er iemand zielveels van je houdt

of begin je dan te rennen, omdat je hoofd het niet vertrouwd

Kun je accepteren dat je meer bent dan je denkt

dat je liefde zal ontvangen als je liefde werkelijk schenkt

Kun je geloven dat het gaat zoals het gaat

dat je bij alles wat je doet, er nooit alleen voor staat

Kun je geloven dat jij de liefde draagt

dat je dat mag gaan delen als een ander erom vraagt

Kun je geloven dat er iemand zielsveel van je houdt

of heb je te hoge muren om je hart heen gebouwd

Kun je geloven dat jij de liefde draagt

dat je dat mag gaan ontvangen, omdat liefde daarom vraagt

Robert Derksen schreef samen met Anke van Leeuwen de gedichtenbundel 'Voor de liefde geboren' met 40 gedichten over de universele liefde. 
Meer informatie over het bijzondere ontstaan en proces van schrijven van deze gedichtenbundel staat op de website van Voor de liefde geboren

Enkele gedichten uit de show Rugzak zijn opgenomen in deze gedichtenbundel. 

CONTACT

 

BOEKINGEN | Robert Derksen


info@robertderksen.nl

 

De foto's op deze pagina zijn gemaakt door Anke van Raaij tijdens een voorstelling op zondag 24 maart in 't Helder in Overloon. 

© 2020 Robert Derksen Cabaretier

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now